Статии

1 юли 2024
Непреходна красота: Защо бижутата от медицинска стомана печелят все повече дамски сърца

В последните години интересът към бижутерията от медицинска стомана нараства с впечатляваща скорост. Защо ли този материал привлича вниманието на модните ценители? Днес ще разгледаме тайните на тази тенденция и ще ви изненадаме с новина за нашата колекция!

Прочети още
23 ноември 2023
Разкодиране на швейцарската елегантност: Swiss Made или Made in Switzerland

В света на часовникарството и фините бижута Швейцария е синоним на прецизност, лукс и елегантност. Не е чудно, че произведените в Швейцария часовници са много търсени от ценителите по целия свят. Забелязвали ли сте обаче, че на някои етикети пише “Swiss Made”, а на други “Made in Switzerland”? 

Прочети още

Онлайн бутик Cristimi

Ние сме семеен бутик, създаден от майка и дъщеря. От повече от 15 години сме ексклузивен вносител на висококачествена австрийска бижутерия Crystalp, а от малко по-скоро и на уникалните ръчно-рисувани швейцарски дамски часовници Andre Mouche. През 2023 създадохме онлайн бутик Cristimi, за да могат нашите дългогодишни клиенти да пазаруват още по-удобно през телефона или компютъра и да споделим нашите красиви продукти с повече момичета. В нашия бутик за бижута ще намерите дамски обеци, гривни, колиета и пръстени с покритие от родий, жълто и розово злато, както и бижута от сребро и медицинска стомана. Детските бижута се отличават със закачливи дизайни и весели цветове. А дамските часовници са истинско произведение на изкуството със швейцарска точност.  С безспорната си елегантност бижутерията, която Ви представяме е вдъхновяващ подарък за Вас или за любим човек! 

Повече за нас и марките, които предлагаме ще намерите на страницата За Нас.

Заповядайте в нашия бутик - на линия сме за всеки Ваш въпрос, нужда от консултация, идея за подарък или специална поръчка!

Информация за доставка