Популярни Продукти

Статии

23 ноември 2023
Разкодиране на швейцарската елегантност: Swiss Made или Made in Switzerland

В света на часовникарството и фините бижута Швейцария е синоним на прецизност, лукс и елегантност. Не е чудно, че произведените в Швейцария часовници са много търсени от ценителите по целия свят. Забелязвали ли сте обаче, че на някои етикети пише “Swiss Made”, а на други “Made in Switzerland”? 

Прочети още
24 април 2023
Цветовете на 2023

С навлизането в 2023 г. светът на модата отново се трансформира, внасяйки свежи нови цветове и тенденции в света на бижутата и облеклото. 2023 г. е свързана с приемането на смели и ярки цветове, с акцент върху устойчивостта и екологичността. Ето модните цветови палитри, които ще са актуални в бижутата и дрехите през 2023 г.

Прочети още

Онлайн бутик Cristimi

Cristimi e семеен бутик, ексклузивен вносител на висококачествена австрийска бижутерия Crystalp и ръчно рисувани швейцарски часовници Andre Mouche. В магазина ще намерите дамски обеци, гривни, колиета и пръстени с покритие от родий, жълто и розово злато, както и бижута от сребро и бижутерийна стомана. Детските бижута се отличават със закачливи дизайни и весели цветове. А дамските часовници са истинско произведение на изкуството със швейцарска точност.  С безспорната си елегантност бижутерията, която Ви представяме е вдъхновяващ подарък за Вас или за любим човек!

 

Повече за нас и марките, които предлагаме ще намерите на страницата За Нас.

 

Информация за доставка