Цветовете на 2023

Цветовете на 2023
24 април 2023
С навлизането в 2023 г. светът на модата отново се трансформира, внасяйки свежи нови цветове и тенденции в света на бижутата и облеклото. 2023 г. е свързана с приемането на смели и ярки цветове, с акцент върху устойчивостта и екологичността. Ето модните цветови палитри, актуални в бижутата и дрехите през 2023 г.:
 
Земни и неутрални тонове
Тенденцията на земните и неутрални тонове е тук от няколко години и ще остане актуална и през 2023 г. Тези тонове са идеални за добавяне на нотка изтънченост и елегантност към всяко облекло. От топло бежово и слонова кост до студено сиво и каки, ​​тези цветове са универсални и могат да се носят през цялата година. Неутралните цветове също са чудесни за наслояване, което ги прави идеални за преход от зима към пролет.
 
Ярки и смели цветове
Ярките и смели цветове се завърнаха през 2023 г., като модните ентусиасти прегръщат всичко цветно. От горещо розово и електриково синьо до слънчево жълто и живо зелено, тези нюанси са идеални за акцент. Ярките цветове са страхотни за инжектиране на енергия и вълнение в гардероба ви и са идеални за добавяне на цвят към иначе неутрално облекло.
 
Бижу тонове
Класическите бижутерийните тонове също се завръщат през 2023 г., като наситените нюанси като изумрудено зелено, сапфирено синьо и рубинено червено заемат централно място. Тези цветове са идеални за добавяне на нотка блясък и лукс към всяко облекло. Бижутерийните тонове също са чудесни за добавяне на дълбочина и измерение към вашия гардероб и са идеални за създаване на смела и изискана визия.
 
Пастелни цветове
Пастелните цветове са идеални за пролетта и лятото и 2023 не е изключение. От бебешко розово и небесно синьо до ментово зелено и лавандула, тези цветове са идеални за добавяне на нотка сладост и невинност към вашия гардероб. Пастелните цветове също са чудесни за създаване на мека и женствена визия и са идеални за съчетаване с флорални щампи и деликатни материи.
 
Метални цветове
Металните цветове като сребристо, златно и бронзово също са на мода през 2023 г. Родийно покритие осигурява дълготрайност и намаляват риска от потъмняване на Вашите бижута, за да можете да блестито в сребристи нюанси и много след 2023. 18-каратовото злато, което се използва за позлата в бижутерията на Crystalp пък, съвсем не е избрано случайно. То осигувява изискания малко по-студен цвят на бижутата, който при 24-каратово злато би преминал в много по-насително жълт нюанс.
 
В (цветно) заключение, модните тенденции през 2023 г. дават възможност да припознаем себе си в разбообразните палитри и да бъдем актуални така както се чувстваме добре. Смели и ярки или спокойни и заземени - тази година има по нещо за всеки в света на бижутата и облеклото. Така че, давайте напред и експериментирайте с тези модерни цветови палитри и изразете личността и настроението си с гардероба и кутията си с бижута!
23 ноември 2023
Разкодиране на швейцарската елегантност: Swiss Made или Made in Switzerland

В света на часовникарството и фините бижута Швейцария е синоним на прецизност, лукс и елегантност. Не е чудно, че произведените в Швейцария часовници са много търсени от ценителите по целия свят. Забелязвали ли сте обаче, че на някои етикети пише “Swiss Made”, а на други “Made in Switzerland”? 

прочети още
28 март 2023
Магията на австрийски кристали

Австрийските кристали са високо ценени заради изключителното си качество и красота и имат богата история. Едни от най-ценните кристали се произвеждат в алпийския регион Тирол, Австрия, където уникалната природна среда и вековната традиция на майсторство се съчетават, за да създадат едни от най-търсените кристали в света.

прочети още