За нас

Здравейте и добре дошли в нашия онлайн бутик!

Ние сме семейна фирма Уни Верса М.Г. ООД и от 2007 година сме ексклузивен вносител на австрийската марка Crystalp за България. През годините сме работили с партньорски магазини в повече от 25 града в страната и се радваме, че вече можем да предложим на вашето внимание чаровната колекция на Crystalp и онлайн.

Ние сме майка и дъщеря, Христина и Михаела, заменили дългогодишна корпоративна кариера за удоволствието да работим заедно в нашия семеен проект CristiMi и да споделяме бижутерията, която харесваме. Обичаме да пътуваме и да срещаме нови партньори по света и тук в нашия онлайн бутик бихме искали да запознаваме и вас с нови марки и колекции.
 
Нашата мисия е да доставим на повече дами онова вълшебно усещане за красота, женственост и увереност, което неволно извиква усмивката ви, когато застанете пред огледалото с красиво бижу. 

 

Ето и малко информация за марката и продуктите, които ви предлагаме:

 

 

Crystalp е марка, създадена в сърцето на Тирол, Австрия през 2001.

Името говори само за себе си и ясно поставя местните висококачествени кристали в основата на бижутерията.

Колекциите са вдъхновени от австрийските Алпи и красивата им природа. Дизайните съвместяват традиция, природа и модерна визия.

Изделията на Crystalp, които представяме на вашето внимание са висококачествена бижутерийна колекция, в основата на която са кристали, прецизно фасетирани по патентована технология за постигане на уникален блясък. Колекциите на марката включват

  • Бижутерия с покритие от родий, 18-каратово злато или розово злато, впечатляваща с кристали в разнообразни цветове и форми;
  • Уникалните перли на Crystalp, които представляват сърцевина от кристал и нежно перлено покритие;
  • Естествени дървени бижута в комбинация с бижутерийна неръждаема стомана и декорация от фини кристали;
  • Сребърна бижутерия (sterling silver 925);
  • Mодни бижута от неръждаема бижутерийна стомана;

Освен дамски бижута, Crystalp също предлага колекция за деца, която носи настроение с разнообразни цветове и весели дизайни. Детските бижута се предлагат с родиево и златно покритие, както и изцяло изработени от сребро.

Всяко изделие е ръчно полирано преди нанасяне на покритието от благородни метали, а кристалите се инкрустират ръчно. Използваните материали са напълно изчистени от никел, олово и кадмий според стандартите на ЕС.

 

Andre Mouche logo

 

Допълваме гамата на красиви бижутерийни изделия с великолепните часовници на друг наш ексклузивен партньор Andre Mouche – швейцарска фирма за изработка на ръчно рисувани дамски часовници.

Фирмата е семейна и продължава идеята на семейство Andre и Gracia Mouche, датираща от 1961 година, да превърнат часовника в бижу, декорирано уникално от госпожа Mouche, както и да съхранят техниките, осигуряващи традиционното качество на швейцарското часовникарско изкуство.

Механизмите на кварцовите часовниците Andre Mouche са известни като Swiss Ronda и от деситилетия са признати както за своята прецизност, така и за своята надеждност. 

Дизайните, цветни и изящни, са защитени с патент. Покритието е 18-каратово злато или паладий, а декорацията включва автентични Swarovski кристали, трислойно емайлиране и ръчно-рисувани дизайни.

В допълнение на някои от своите модели часовници, Andre Mouche предлагат и аксесоари като винтидж медальон или цветни обеци с дизайна на Вашия нов часовник.

Разгледайте колекцията часовници на Andre Mouche тук